Edukacija i seminari

Sa članstvom u GS1 Bosne i Hercegovine, kao korisnik GS1 sistema odgovorni ste za pravilnu upotrebu GS1 standarda. Zato vas pozivamo na Uvodni seminar koji organizujemo za sve članice Udruženja, kao i sve zainteresovane koji žele više saznati o GS1 standardima.

Uvodni seminari se organizuju svaki mjesec, tokom cijele godine, u prostorijama GS1 Bosne i Hercegovine, ul. Kemala Kapetanovića 45, u Sarajevu.

Najave seminara

Obavijest


Zbog trenutne situacije izazvane pandemijom COVID-19 GS1 Bosne i Hercegovine ne organizuje Početni seminar u uredu Udruženja!


Webinari

Najave webinara

08.SEPTEMBAR
DIGITALNI DVOJNICI (LIČNE KARTE) PROIZVODA

Webinar je video konferencija putem koje je omogućeno direktno praćenje predavanja ili radionice.

Učesnici koji se prijave na webinar su ravnopravni učesnici svake diskusije i mogu postaviti pitanja predavaču i dobiti odgovor u realnom vremenu.

Samo ime webinar (web + seminar) govori nam da se koristi moderna tehnologija poput interneta, kompjutera, mikrofona, zvučnika ili slušalica, što omogućava uštedu vremena i novca. To znači da ni govornik ni slušalac ne mora biti fizički prisutan licem u lice sa predavačem.

Obzirom da je webinar kraći, jednostavniji i ekonomičniji vid obuke nego cjelodnevni grupni trening na posebnoj lokaciji, GS1 Bosne i Hercegovine od sada svojim članicama nudi novi vid edukacija upravo kroz webinare.

Održani seminari