Edukacija i seminari

Sa članstvom u GS1 Bosne i Hercegovine, kao korisnik GS1 sistema odgovorni ste za pravilnu upotrebu GS1 standarda. Zato vas pozivamo na Uvodni seminar koji organizujemo za sve članice Udruženja, kao i sve zainteresovane koji žele više saznati o GS1 standardima.

Uvodni seminari se organizuju svaki mjesec, tokom cijele godine, u prostorijama GS1 Bosne i Hercegovine, ul. Kemala Kapetanovića 45, u Sarajevu.

Najave seminara

Obavijest


Zbog trenutne situacije izazvane pandemijom COVID-19 GS1 Bosne i Hercegovine ne organizuje Početni seminar u uredu Udruženja!


Webinari

Najave webinara

02.NOV

Kada, kako i zašto trebam promijeniti barkod na svom proizvodu?

16.NOV

GS1 EDI - kako povećati produktivnost u lancu snabdijevanja

30.NOV

Proizvod, paket i paleta: Svakome treba ispravna etiketa

Webinar je video konferencija putem koje je omogućeno direktno praćenje predavanja ili radionice.

Učesnici koji se prijave na webinar su ravnopravni učesnici svake diskusije i mogu postaviti pitanja predavaču i dobiti odgovor u realnom vremenu.

Samo ime webinar (web + seminar) govori nam da se koristi moderna tehnologija poput interneta, kompjutera, mikrofona, zvučnika ili slušalica, što omogućava uštedu vremena i novca. To znači da ni govornik ni slušalac ne mora biti fizički prisutan licem u lice sa predavačem.

Obzirom da je webinar kraći, jednostavniji i ekonomičniji vid obuke nego cjelodnevni grupni trening na posebnoj lokaciji, GS1 Bosne i Hercegovine od sada svojim članicama nudi novi vid edukacija upravo kroz webinare.

Održani seminari